BACnet

Gateways MP / BACnet MS/TP 

UK24BAC

Med UK24BAC gateway kan op til 8 MP-Bus kompatible Belimo-aktuatorer integreres på BACnet MS/TP (RS-485). UK24BAC tillader aktuatorerne at blive styret digitalt via MP-Bus, og at sende deres aktuelle driftsstatus tilbage. Informationerne om kontrol og feedback er kortlagt i UK24BAC som BACnet objekter. UK24BAC gateway tilpasser sig BACnet Application Specific Controller (B-ASC) profil.

 

Sensorforbindelse

Der kan tilsluttes én sensor pr. MP/MFT(2) aktuator. Dette kan være en passiv sensor (PT1000, Ni1000 eller NTC), en aktiv sensor (udgang 0...10V DC), eller en skiftekontakt. Dette giver mulighed for på en enkel måde at kunne digitalisere det analoge signal fra sensorerne med Belimo-aktuatorer, og overføre det via UK24BAC til BACnet .

 

Simpel idrifttagning

De grundlæggende indstillinger (adresse, baudrate...) er konfigureret med DIP-switches. MP-Bus opgaven bliver automatisk oprettet og løbende opdateret.

 

UK24BAC anvender:

BACnet - device profile Application Specific Controller (B-ASC)

Medium - MS/TP (RS-485) Master, galvanisk isoleret

Antal noder - max. 32 (uden repeater)

Baudrates - 9’600, 19’200, 38’400, 76’800 Bd, indstillelig via DIP-switch

Terminering - 120 Ohm, indstillelig via DIP-switch

Optimer Din BACnet Integration med Belimo

Er du klar til at tage din BACnet integration til det næste niveau? Med Belimo ved din side får du adgang til førsteklasses produkter og support, der sikrer en problemfri integration og drift. Uanset om du står over for tekniske udfordringer eller har brug for dybdegående vejledning, er vi her for at hjælpe.

Dyk ned i vores omfattende hjælpecenter for at finde tekniske dokumenter, vejledninger og meget mere, der kan guide dig gennem BACnet integrationen. Har du brug for personlig assistance? Vores dedikerede team er kun et opkald eller en besked væk. Kontakt os direkte og lad os sammen sikre, at din BACnet integration bliver en succes.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00