logo

Cases

Hilton_Frankfurt_Airport.png

Du skal ikke bare tage Belimos ord for det

Vi står naturligvis ved hvert eneste ord, vi skriver og lover omkring vores produkter og vores service. Derfor er det også godt at se, at vi har stribevis af gode kunder og spændende projekter, der bekræfter, at Belimo faktisk ved alt, hvad der er værd at vide om regulering af luft og vand.

Læs hvad brugerne siger

Se selv. Her kan du læse om nogle af de spændende projekter, hvor Belimo har gjort en forskel for rådgiveren, bygherren og brugerne af de færdige anlæg og bygninger.Ny 6-vejs ventil fra BELIMO giver helt nye muligheder. Den nye ventil indeholder ud over en lang række andre fordele en flowmåler, som styrer ventilen til at levere den mængde vand, den bliver bedt om af CTS-anlægget eller rumregulatoren. Flowbegrænsningen kan stilles forskelligt for det kolde og det varme vand. Det giver mulighed for at indstille ventilen mere nøjagtigt og dermed forbedre indeklimaet. 

BELIMO er de eneste på markedet, der kan levere løsningen.

Læs mere


Ny Flow-ventil fra BELIMO revolutionerer markedet for ventiler. Den nye ventil måler vandmængden og leverer et signal, der udtrykker den aktuelle mængde vand gennem ventilen. Det giver et fantastisk overblik og mulighed for optimering og besparelser. 

Silkeborg kommune er en af pionererne, og de er begejstrede.

Læs mere


6-vejs ventiler gav store besparelser ved opførelsen af Widex-bygningen. En unik løsning med blot 400 af Belimos 6-vejsventiler til regulering af køle/varmeflader sparer indkøb af 1200 traditionelle ventiler. 

Læs mere


Belimos ventilmotorer imponerer fjernvarmebranchen. Hos Skanderborg-Hørning Fjernvarme erstattes store snekkedrevne, mekaniske ventiler i stigende grad af enkle, elektronisk styrede Belimo reguleringsventiler.

Læs mere


Køge Sygehus har aldrig fortrudt skiftet fra sædeventiler til Belimos kugleventiler Upræcis regulering af mere end 150 ventilationsanlæg på Køge Sygehus førte for 12 år siden til et succesfuldt skifte til anvendelse af kugleventiler.

Læs mere


Korrekt produktvalg løste ekstrem svær opgave Det kræver velfungerende reguleringsventiler at håndtere de hyppige skift i temperaturen i et drivhus. 

Læs mereSeneste nyhed

PIC_AP_CQ230A.png

Tag godt imod de små…

Trykuafhængig flowbegrænser gør udvalget af kompaktventiler større.-Først kom QCV-Så kom PIQCV...

Læs mere

Få klar besked

Ventilationsanlæg og ventiler: Har du spørgsmål om dimensionering, produktvalg, processer mv. så henvend dig til os på:

Tlf.: 86 52 44 00 

Og få svar her & nu.

Husk: For os er rådgivning og din viden en del af løsningen.

Hurtig levering – dit behov bestemmer

Vi har dag til dag levering – men kan naturligvis speede op, hvis du er i en situation som kræver det. Levering til alle erhvervs adresser sker fragtfrit.


Læs mere her