• 5 års garanti på alle varer
  • Fri fragt på alle ordrer
  • Brug for hjælp? Ring 8652 4400

Spar mange montørtimer med monteringsklare ”customised” løsninger

Få en samlet løsning, der er klar til at montere og tilslutte 
Du sparer mange montørtimer, hvis dine ventiler, motorer og sensorer allerede er monteret med rør, muffer, stik og isolering, når du modtager dem. 

 

 

Spar montørtimer
Hvor lang tid bruger en montør i dag på byggepladsen på at samle og montere stumper? Han skal både tilpasse rør, skære gevind, montere muffer, fittings, ventiler, motorer, forkorte eller forlænge kabler, montere stik og hvad der ellers er nødvendigt. Forestil dig, hvor mange mandetimer, der er at spare, hvis alt dette arbejde er gjort, allerede, når du modtager ventilerne. Så du har ét samlet modul, der passer på rørene. Og som har kabler i rette længde og med det stik, du skal bruge. Ja endda rør der allerede er isoleret.

 

 

Ét samlet modul – klar til at installere
Det kan du nu få fra Belimo. Vi leverer nemlig færdige, ”custom-made” løsninger som moduler til nem installation. Samlet på fabrikken efter dine specifikationer – endda testet, hvis du vil have det – og klar til montering. Dermed kan du spare mange timers arbejde – både ved byggeprojekter og ved renovering. Du kan nemlig også få tilpassede løsninger til eksisterende anlæg, hvor ældre ventiler skal udskiftes.

 

 

Få din egen label på modulet
Som en ekstra service, kan du også få trykt dine egne oplysninger på den label, der sidder på modulet. F.eks. et nummer, så montøren ikke er i tvivl om, hvilket modul, han skal montere hvor. Han skal blot se på nummeret. Du kan endda få dit firmanavn og webadresse på, så bygningens fremtidige ejere kan se, at det er dig, der har leveret løsningen, hvis den en dag skal ændres eller udskiftes.

 

 

Individuelt tilpassede serier på én
Jo større projekt, du skal bruge ventilløsninger til, jo flere montørtimer sparer du. Men faktisk kan Belimo levere serier helt ned på én. Endda med unikke 3D-printede beslag, der passer til en ældre installation, hvis du har behov for det. Så kan montøren udskifte komponenten på kort tid og køre videre til andre opgaver. Og anlægget er oppe i drift igen på rekordtid til glæde for dem, der bruger bygningen.

 

Montage og indstilling er nemt med Belimo
Belimo har altid lagt vægt på nem installation, nem indstilling og indregulering. For eksempel kan Belimos ventiler og motorer indstilles nemt med forskellig programeringsværktøjer afhængig af type. Men selv indstilingen kan du nu få som en del af løsningen. Det er virkelig plug-and-play.

 

Kontakt Belimo, og hør, hvordan du får custom-made moduler, der er lige til at installere.

Download brochure om custom-made products.

 

 

Ring til Claes, eller en af vores andre kolleger, i dag.

Ring til Claes, eller en af vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig med alt mellem luft og vand!