Dimensionering og projektering

Få eksperthjælp til projektering og dimensionering

Lad Belimo hjælpe dig allerede i projekterings- og dimensioneringsfasen. Hos Belimo har vi overblik over hvilken løsning der er den rigtige for dig. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, hvor en energiventil eller flow-ventil kan give dig bedre kontrol og besparelser i anlægget. Vi ved, hvor en 6-vejs ventil er bedre end fire 2-vejsventiler, så du får færre CTS-punkter.

 

Driften er altid dyrere end anskaffelsesprisen

Udgifterne til et HVAC-anlæg er mere end anskaffelsesprisen på komponenterne. For det første er driftsomkostningerne den største udgift til HVAC-anlægget, når man ser på hele anlæggets levetid. Så det gælder om at tænke energieffektivitet og en holdbar kvalitet ind fra starten. Selvrensende kugleventiler, der holder tæt i mange år, er også energibesparende i forhold til sædeventiler, der altid har en lækage.

 

Husk at tage højde for arbejdslønnen

For det andet vil timelønnen til montørerne også være en vigtig faktor i prisen på nye HVAC-anlæg. Især i vores del af verden, hvor lønningerne er høje. Det betyder, at omkostningerne ved hver komponent ikke kun handler om anskaffelsesprisen. Den tid, det tager at montere, tilslutte, indstille og indregulere hver enhed skal også regnes med. En billig ventil, som tager den dobbelte tid at montere – og er svær at indregulere – bliver en dyr løsning, når du tager højde for montørtiden. Og hvis ventilen ikke holder tæt i mange år, men skal udskiftes, bliver den dobbelt dyr i arbejdsløn.

Læs mere om nem montage her

 

Vi kan hjælpe med mere end HVAC

Hos Belimo er vi eksperter i HVAC. Men vi har også viden om andre dele af bygningsautomatik. Dels har vi stort kendskab til CTS- og BMS-systemer og BUS-kommunikation. Og dels har vi også et bredt sortiment af sensorer fra den tyske producent Thermokon. Det gælder også sensorer til styring af lys, regulering af persienner og meget mere. 

Læs mere om Thermokon her

 

Brug os 

Spørg Belimo – allerede ved projektering og dimensionering. Vi er – naturligvis – bedst inde i vores egne produkter. Her kan vi stå inde for kvalitet og holdbarhed. 

 

Kontakt Belimos support på suport@belimo.dk eller tlf. 8652 4400

Ring til Jann, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00