Drikkevandsventiler: Kompakt & Tætlukkende Kugleventil

Kompakt, tætlukkende kugleventil godkendt til drikkevand

Drikkevandsventiler kan nu styres af mindre aktuatore

Du kan få Belimos tætlukkende kugleventil-teknologi til drikkevandsinstallationer. Det betyder, at du får kompakte vedligeholdelsesfri kugleventiler – og dertilhørende kompakte energieffektive motorer – der er godkendt til drikkevandsinstallationer. Og fordi der skal et mindre moment til at dreje ventilerne kan du vælge en mindre motor. Dermed sparer du både på pladsen og på budgettet.

2-vejs kugleventil - afspærringsventil

  • Drikkevandsgodkendt: DVGW, KIWA, WRAS, ACS m.m.
  • Kræver mindre moment for at dreje – spar på motoren og på energien
  • Luftbobletæt – også efter mange års drift
  • Egnet til drikkevandstemperaturer på 5-100°C
  • Egnet til høje nominelle tryk (PN40)
  • Fremtidssikret med afzinkningsbestandige materialer (DZR/CR-standard)

Godkendte under DVGW, KIWA, WRAS, ACS m.m.

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen skal byggevarer, der kommer i kontakt med koldt drikkevand, have mindst én af fire udvalgte godkendelser: Den danske GDV, det tyske DVGW-certifikat, KIWA mærket (nederlandsk) eller svensk typegodkendelse. Her har Belimos drikkevandsventiler både DVGW, KIWA og svensk KIWA. Desuden har Belimos ventiler opnået ACS, ÖVGW, WRAS og ÜA-certificering. Du er altså på tryg, drikkevandsgodkendt grund, når du installerer Belimo drikkevandsventiler. Både til installationer i Danmark og i udlandet.

Af afzinkningsbestandige materialer – DZR/CR

 

Ydermere er Belimos drikkevandsventiler fremtidssikrede over for skrappere krav, der måske er på vej til drikkevandsinstallationer. Krav der gælder afsondring af metaller til drikkevandet. Ventilerne er nemlig fremstillet i afzinkningsbestandige materialer (DZR/CR-standard). Det handler ikke kun om, at drikkevandet ikke optager sundhedsskadelige mængder metal. Det handler også om, at brugerne synes drikkevandet fra hanen smager godt.

Stort udvalg af energieffektive motorer

De tætlukkende drikkevandsventiler styres af Belimos pålidelige, energieffektive ventilmotorer. Og da drikkevandsventilerne ikke kræver lige så stort moment som tidligere versioner, kan du koble med en mindre aktuator. Det er både billigere i anskaffelsen og i driften. Du kan vælge i Belimos store udvalg, alt efter om du for eksempel ønsker spring-return-sikring, og hvor hurtigtreagerende og kraftige motorer, du ønsker. Om du har 230V eller 24V. Den mindste drikkevandsventil (DN15) kan f.eks. styres af den meget kompakte CQ-motor. Belimos ventilmotorer kommunikerer i de mest udbredte BUS-systemer.

 

Se de forskellige motorer i skemaet herunder.

 

Læs mere om Belimos motorer til kugleventiler her.

Download produktflyer her

Få Mere At Vide om Drikkevandsgodkendte Kugleventiler

Er du interesseret i vores drikkevandsgodkendte tætlukkende kugleventiler og tilhørende ventilmotorer? Vores eksperter står klar til at guide dig gennem vores produktsortiment og besvare dine spørgsmål.

Kontakt Belimo på info@belimo.dk eller tlf. 86 52 44 00

 

Ring til Jann, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00