Elegante rumsensorer med ePaper display og touch-betjening

Et synlig, sundt og behageligt indeklima

Belimos nye rumsensorer med display forener et enkelt, tidløst design med præcis sensorteknologi. På én gang diskrete og samtidig viser de tydeligt temperatur, luftkvalitet m.m. på et letlæseligt ePaper touch display, hvor brugerne også kan ændre temperaturindstillinger. Belimo har desuden sørget for, at rumsensorerne er hurtige at montere og indstille.

Rumsensorer til moderne bygningskontrol og komfort

  • Enkelt, tidløst og prisvindende design
  • Letlæseligt ePaper touch display
  • Intuitiv betjening
  • LED-farveindikator for luftkvalitet (CO2-koncentration)
  • Hurtig installation med fjeder-klemrækker og snap-on dæksel
  • Nem indstilling via Belimo Assistant App på din smartphone
  • Beskyttelse mod uautoriseret betjening
  • Sensor for temperatur, CO2-indhold, luftfugtighed m.m. – alt efter model

En rumenhed som tåler at blive set

Belimos nye rumsensorer er skabt til at være synlige. Med deres diskrete og elegante ydre matcher Belimos rumsensorer smukt den enkle nordiske boligindretning. Designet er enkelt og tidløst, så det passer i både boliger, kontorer, institutioner, butikker m.m. Belimos rumsensorer har da også vundet en Red Dot Design Award for sit design og ”look and feel”.

Belimos nye rumsensorer kræver heller ikke meget plads. De kan monteres, hvor de er lettilgængelige, og uden de er i vejen. Hver enhed er 87 x 87 mm og dybden varierer fra kun 13 til 23 mm – alt efter hvilken type sensor, den indeholder.

Se designet præsenteret her:

Nem betjening på tydeligt ePaper display

Belimos rumsensorer har et stort letlæseligt ePaper touch display, som også bruges til betjening af varme- og ventilationsinstallationer. Først og fremmest er det nemt at aflæse temperatur, luftfugtighed, CO2-indhold, ventilationshastighed m.m. – afhængigt af hvilken sensor, der sidder i enheden, og hvilke installationer, der er tilknyttet rumsensoren.

CO2-koncentration bliver ikke kun vist på skærmen, men også med en grøn-gul-rød LED-indikator. Ligesom et trafiklys giver den et tydeligt signal om luftkvaliteten i rummet. I for eksempel skoler og kontorer, hvor der kan være mange mennesker samlet, er det en vigtig indikator. Hvis enheden ikke har CO2-sensor – eller funktionen er slået fra – er LED-indikatoren ikke synlig.

Se filmen her om ePaper touch displayet og betjeningen.

Også rumsensorer uden display til offentlige steder

Til skoler, butikker og andre steder, hvor ikke alle skal kunne betjene rumenheden, har Belimo også rumsensorer uden display. De er stadig nemme at betjene. Det kræver blot, at du har Belimo Display App på din smartphone. Så kan du med Near Field Communication (NFC) se og ændre temperatur m.m. blot ved at holde smartphonen op foran rumsensoren.

Kombineret med en sikker adgangsbeskyttelse forhindrer det uautoriserede ændringer i anlæggets setpunkter.

Se mere om displayfri enheder og Belimo Display App i denne film:

Nem installation og nem idriftsættelse

Belimo lægger altid vægt på nem montage og installation. Det gælder også rumsensorerne. Bagpladen er nem at skrue på væggen. Herefter kan alle kabler let tilsluttes i den faste fjeder-klemmerække, og dækslet med displayet er snap-on. Det klikkes blot på bagpladen. Dækslet kan desuden fastgøres med skruer, hvis rumsensoren sidder et offentligt sted – skoler, institutioner m.m.

Belimos rumsensorer er lige så lette at indstille og integrere i bygningens styringssystem. De kommunikerer i de mest gængse busprotokoller, BACnet, Modbus m.m. Belimo Assistant App'en gør det desuden nemt at indstille rumsensorerne og sætte dem i drift. Indstillingerne klares i appen på en smartphone og overføres trådløst med NFC til enheden – også uden den er tilsluttet strøm. Ved eventuelle fejl er det lige så nemt at diagnosticere rumsensoren med Belimo Assistant App.

Se den nemme installation og indstilling i denne film.

Schwezisk kvalitet med fem års garanti.

Du får fem års garanti på Belimos rumsensorer. Lige som alle Belimos øvrige produkter bærer de præg af schweizisk ingeniørkunst og grundighed. F.eks. er der sørget for, at der ikke sker varmeudvikling i enheden, som kan påvirke sensoren – bl.a. ved at enhederne ikke trækker spænding, når de ikke er i brug. Desuden er der skåret et mellemrum i sensorenhedens pcb, så varmen fra de elektroniske komponenter ikke spreder sig gennem pladen og kobberet til sensoren.

Varmekort for temperaturvariationer på sensorens PCB.

Læs mere om detaljerne i udviklingen her.

Se Roman Kappeler, Head of Research hos Belimo, præsentere test og afprøvning af rumsensorerne i denne korte film.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00