• 5 års garanti på alle varer
  • Fri fragt på alle ordrer
  • Brug for hjælp? Ring 8652 4400

Få råd til at spare på energien og forbruget

Innovative løsninger, der reducerer energiforbruget, starter med små detaljer i de enkelte produkter, som tilsammen medfører stor reduktion af hele anlæggets energiforbrug.

Alle Belimos spjældmotorer er karakteriseret ved et lavt energiforbrug. Det kan betyde store besparelser i længden. Besparelser, som bliver endnu mere overbevisende, hvis man vælger en løsning med Belimos Fan Optimizer, der sikrer, at ventilatoreffekten er behovsstyret.

Energieffektive ventilmotorer

Belimos effektive ventilmotorer har naturligvis lige så lavt strømforbrug som spjældmotorerne. Når det handler om vand og ventiler, kan Belimo spare endnu mere på forbruget.


Bemærk den lave lækrate

Traditionelle sædereguleringsventiler har typisk en lækrate på 0,05% af kvs-værdien. Belimos kugleventiler har en lækrate på nul. Umiddelbart lyder forskellen måske ikke så stor, men med et differenstryk på 1 bar i et fjernvarmeanlæg bliver det til et spild på 160 liter 70° varmt vand i timen. Det er nok værd at spare.

Find de eksakte forbrugsdata i specifikationerne for de forskellige produkter, eller kontakt os og få råd til at vælge den mest energieffektive løsning til et givent projekt.


  • ENERGIOPTIMERING MED BELIMO KUGLEVENTILER 
    Kugleventiler fra Belimo har en lækrate på nul. Det giver mulighed for væsentlige energibesparelser i forhold til traditionelle reguleringsventiler, der ikke er tætlukkende.


  • BEHOVSSTYRET VENTILATIONSSTYRING
    Spar op til 50%. Med Belimo Fan Optimizer overflødiggøres den normale fortryksstyring og reducerer strømforbruget i ventilatorerne med op til 50%.