Fri levering – fra dag til dag

Levering fra dag til dag – uden merpris

Når du bestiller ventiler, spjældmotorer og sensorer hos Belimo, modtager du dem dagen efter. Vi pakker din ordre samme dag, som vi modtager den, og leverer dag til dag – i hele Danmark.

Gå direkte til bestilling

Fri fragt til hele Danmark

Det koster dig ikke ekstra at få din ordre leveret dagen efter, den er modtaget. Vi giver fri fragt på alle leverancer til din firmaadresse. Det er en helt naturlig del af vores service. Du kan læse mere om fri fragt og levering under vores salgs- og leveringsbetingelser.


Hurtig levering og nem udskiftning

Vi ved, hvor vigtigt det er, at HVAC-anlæg og andre installationer ikke står stille. Både af hensyn til indeklimaet i en bygning og for, at en produktion kan køre. Derfor lægger vi vægt på hurtig levering, så du hurtigt kan installere den nye ventil, spjældmotor eller sensor og få anlægget til at køre optimalt igen. Så er dine kunder glade for din service – og for Belimos produkter.


Uanset hvilken ventil eller spjældmotor

Belimos ventiler og spjældmotorer kan også erstatte defekte produkter fra andre producenter. Enten passer motoren direkte på den fremmede ventil eller du kan montere vores Retrofit universalmotor, der via et justerbart beslag passer på alle ventiler. Du finder nemt den rette motor via Belimo Retrofit App, som du kan hente gratis under Hjælpecenter og downloads – ligesom Belimos andre apps.


Danmarks største lager af ventiler og motorer

Vi sikrer den hurtige levering ved at have Danmarks nok største lager af motoriserede ventiler. Herfra pakker og sender vi hver dag ordrer til vores kunder. Netop fordi vi ved, hvor vigtigt det kan være at få vores produkter leveret hurtigt.

Større ordrer – projektsalg og lignende – kan have længere leveringstid. Her leverer vi ofte produkterne direkte fra produktionen i vores schweiziske hovedkontor. Leveringstiden for store ordrer er altid højst tre uger.


Hurtig levering er helt centralt for Belimo

Alle vinder ved hurtig og problemfri levering, og derfor er det afgørende for Belimo. Faktisk er de to midterste bogstaver i vores navn – L og I – hentet fra begyndelsen af det schweizertyske ord for at levere: ”liefern”.

Navnet Belimo er nemlig sammensat ud fra ”Beraten, Liefern, Montieren” – altså ”Rådgive, Levere, Montere” – fordi kompetent rådgivning, hurtig levering og nem montage altid har været vigtigt for Belimo.

Ring til Bjørn, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00