• 5 års garanti på alle varer
  • Fri fragt på alle ordrer
  • Brug for hjælp? Ring 8652 4400

Belimo har Danmarks største lager af motoriserede ventiler. Vores logistik gør det muligt at levere fragtfrit fra dag til dag overalt i Danmark. Den hurtige levering betyder, at du har mulighed for at yde dine kunder en hurtig service, og at du får afsluttet dine opgaver i en fart.

For større leverancer er leveringstiden dog op til 3 uger.

Levering fra dag til dag - fragtfrit

Hos Belimo har vi en gennemført logistikløsning og dedikerede medarbejdere, der sørger for, at din ordre bliver pakket og afsendt samme dag. Og fordi vi har et komplet udbud af varer på lageret, kan vi levere fra dag til dag i hele Danmark.

Fragtomkostningerne behøver du ikke bekymre dig om. Du får nemlig din ordre leveret fragtfrit fra Belimo til din firmaadresse. Levering til privatadresser og byggepladser kan dog tillægges et gebyr – læs mere i vores Salgs- og leveringsbetingelser, og forhør dig hos vores medarbejdere, når du afgiver din ordre.

Projektsalg og større partier på under tre uger

Ved projektsalg og andre større partier af komponenter fra Belimo, kan vi ikke garantere dag-til-dag-levering. Vores lager er opbygget med mange forskellige komponenter frem for store mængder af hver enkelt ventil, spjældmotor, sensor osv. Så vi hurtigt kan løse akutte behov – større projekter er som regel planlagt i bedre tid. 

Leveringstiden for større partier vil dog aldrig være mere end højst 3 uger. Vi kan eventuelt sørge for del-leverancer med kortere leveringstid. Spørg hos Belimo.

Hurtig levering er en del af Belimo

Hurtig og problemfri levering er en helt central del af Belimos virksomhed. Ikke blot her hos danske Belimo i Skanderborg, men også for det schweiziske hovedsæde. Faktisk er de to midterste bogstaver i navnet ”Belimo” hentet fra begyndelsen af det tyske ord for at levere; ”liefern”. Belimo betyder nemlig ”Beraten, Liefern, Montieren” – altså ”rådgive, levere og montere” – fordi kompetent faglig rådgivning, nem og hurtig levering og nem montage af ventiler, aktuatorer og sensorer altid har været vigtigt for Belimo.

Læs mere om Belimos rådgivning og om nem montage og idriftsættelse af vores produkter.