logo

Guider til enhver sag

guide.jpg

Guider til enhver sag

Nemt og hurtigt at foreslå den helt rigtige løsning

Belimo stiller kvit og frit en hel række guider og værktøjer til rådighed for både

  • Rådgiverne
  • Projekterende
  • Installatører
  • Servicemontører

Download vores værktøjer her fra siden, så får du nemt og hurtigt det nødvendige overblik. Du kan så ubesværet foretage de nødvendige beregninger.En genvej til alt, hvad der er værd at vide for en rådgiver ved byggeprojekter, der involverer regulering af luft og vand. Lige til at gå til.


2D/3D tegninger på Spjældmotorer og Ventilmotorer

2D/3D TEGNINGER Belimo stiller alle tegnings relevante informationer på spjældmotorer og ventil/motor-kombinationer til rådighed i en komplet database i henhold til VDI3805. Tegningerne kan eksporteres i 2D/3D i dxf, igs og step formater.
Klik her og download programmet.
Sofatware program til dimensionering af ventiludlægning

VENTILUDLÆGNING Software program til dimensionering og valg af Belimo ventiler.Programmet hjælper med at finde de optimale ventiler og motorer til projektet- hurtigt og sikkert. Projektstyring af ventillister. Data kan printes og eksporteres til excel format.
Klik her og download programmet.

Se flere videoer her
VENTILSKYDER Ventilskyderen er en bred lineal med skyder for udlægning af kv-værdi og en skyder for valg af Belimo-ventiltype. Med ventilskyderen ved hånden finder du hurtigt og sikkert den rigtige ventil til opgaven. Ring til Belimo A/S på telefon 8652 4400 og rekvirer ventilskyderen til dig og dine kollegaer.Anlægsbog VAV - typer af VAV-anlægANLÆGSBOG VAV Anlægsbog VAV er en guide for beskrivelse, opbygning, tilslutning og indregulering af de mest almindelige typer VAV-anlæg.
Klik her og download Anlægsbog VAV
Komplet program for luft. Oversigt fra Belimo til luftprogrammer.KOMPLET PROGRAM LUFT En oversigt over Belimos komplette program af spjældmotorer og deres egenskaber.
Klik her og download Det komplette program Luft.
KOMPLET PROGRAM VAND En oversigt over Belimos komplette program af ventiler og deres tilhørende motortyper. Af oversigten fremgår anvendelsesområdet og egenskaberne for alle ventil/motorkombinationer.
Klik her og download Det komplette program vand.
Spjældmotor oversigt - korrekt valg af spjældmotorSPJÆLDMOTOR OVERSIGT Oversigt til korrekt valg af spjældmotorer afhænger af spjældtype og -størrelse.
Klik her og download Spjældmotor oversigt


Seneste nyhed

PIC_AP_CQ230A.png

Tag godt imod de små…

Trykuafhængig flowbegrænser gør udvalget af kompaktventiler større.-Først kom QCV-Så kom PIQCV...

Læs mere

Få klar besked

Ventilationsanlæg og ventiler: Har du spørgsmål om dimensionering, produktvalg, processer mv. så henvend dig til os på:

Tlf.: 86 52 44 00 

Og få svar her & nu.

Husk: For os er rådgivning og din viden en del af løsningen.

Hurtig levering – dit behov bestemmer

Vi har dag til dag levering – men kan naturligvis speede op, hvis du er i en situation som kræver det. Levering til alle erhvervs adresser sker fragtfrit.


Læs mere her