Velkommen til Belimos Hjælpecenter

Nyt hjælpecenter på belimo.dk

Har du besøgt det nye hjælpecenter? Prøv at kigge ind, for her finder du en sand guldgrube af tips, viden og hjælpeværktøjer om ventiler, motorer, sensorer og installation, dimensionering og indregulering af HVAC-anlæg. Både luft og vand.

 

Informative guides, tips og downloads

Vi har nemlig samlet gode råd og tips i overskuelige og informative guides og videoer. Du kan se og læse nu, eller downloade og læse eller bruge senere. Vi har suppleret med adgang til download af vores mange digitale hjælpeværktøjer – apps til din smartphone og programmer til din pc – som gør arbejdet med HVAC-anlæg lidt smartere og lettere.

 

Overblik over bus systemer

Vi har også en sektion med fakta om og muligheder med de forskellige bus systemer. Begynd her, hvis du skal servicere et anlæg med et system, du ikke tidligere har arbejdet med. Herfra får du også – med få klik – nemt overblik over hvilke komponenter, du kan installere i de forskellige systemer.

 

Til rådighed for dig

Al viden og alle hjælpeværktøjer, du finder i hjælpecenteret, er gratis at benytte sig af. Vi vil nemlig gerne hjælpe med, at du kan levere optimale HVAC-anlæg, der udnytter de nyeste muligheder med de energibesparende og økonomiske gevinster, som hele tiden kommer fra Belimos udviklingsafdeling. Så du altid kan levere effektive løsninger til dine kunder med Belimos mange gode komponenter.

 

Gå på jagt efter tips, viden og inspiration i Belimos hjælpecenter. Og Kontakt os hos Belimo, hvis du har andre spørgsmål eller savner mere viden om noget inden for regulering af luft og vand. Vi har tekniske konsulenter klar til at hjælpe dig.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00