Gratis hjælpeværktøjer: Den optimale løsning for dit HVAC-anlæg

Gratis hjælpeværktøjer gør det nemt at finde den rigtige løsning – hver gang

Du behøver aldrig være i tvivl! Belimo stiller en række hjælpeværktøjer gratis til rådighed, så du ret nemt finder de rigtige ventiler og motorer til dit HVAC-anlæg. Uanset om du skal projektere eller dimensionere et helt anlæg, eller du blot skal udskifte en enkelt ventil eller motor i en bestående HVAC-løsning.

 

Brug Belimos enkle ventilskyder til at finde den rette ventil

Se Belimos tekniske konsulent Jan Vand forklare, hvordan du nemt vælger ventil med Belimos ventilskyder:

SelectPro gør dimensionering og valg af ventiler nemt

SelectPro er et hurtigt og simpelt værktøj, som hjælper dig med præcis dimensionering og optimalt valg af ventiler, motorer og sensorer. Det er et pc-program, du kan downloade gratis her fra belimo.dk. Programmet fører dig trinvis gennem processen, hvor du får anbefalet produkter, der matcher de valg og data, du taster ind.

Bagefter kan du eksportere listen som en Excel-fil, du kan bruge i dit videre arbejde, din tilbudsgivning, dokumentation, bestilling m.m.

Læs mere om Select Pro og download programmet her.

 

Du finder en bedre løsning – hurtigere


Du sparer tid ved at bruge SelectPro, men det er ikke din eneste fordel. SelectPro har overblik over alle produkter og kan foreslå løsninger, der måske er bedre end den mest umiddelbare. Mere energieffektivt eller enklere at installere, og fremtidssikret med fuldt udbytte af Belimos innovative produkter – f.eks. 6-vejs zoneventiler, trykuafhængige ventiler og energiventiler. Du bestemmer altid selv, hvilken løsning du vælger.

SelectPro er også tilgængeligt online – klik her.

 

Hent 3D-modeller af Belimos produkter


Med Belimos VDI Selector kan du downloade 3D-modeller af de ventiler, motorer og sensorer, du ønsker. Klar til at sætte ind i din visualisering af anlægget.
Du finder VDI Selector her.

 


RetroFIT gør det nemt at finde den bedste erstatning


Når du står og skal udskifte en ventil, motor eller sensor, gør RetroFIT det nemt at finde den, du skal bruge. RetroFIT-tool er både en online tjeneste og en app, du kan bruge på din smartphone, tablet eller pc, så du på stedet kan finde den bedste erstatning. Det eneste du skal gøre, er en af nedenstående punkter:

Indtast mærke, DN/IN eller hvad du nu ved om den komponent, der skal skiftes
Scan etiketten, hvis der sidder en
Vælge ud fra hvordan ventilen ser ud (aksel, dimensioner m.m.)
RetroFIT-tool finder altid den optimale ventil, motor eller sensor. Uanset om den, der skal erstattes, er fra Belimo eller fra en anden producent. 

Læs mere og åben RetroFIT-tool under Belimo App her.

Eller gå direkte til RetroFIT-tool her.

 

Dag-til-dag levering fra Belimo


Det gælder om at få skiftet en defekt komponent så hurtigt som muligt. Så HVAC-anlægget hurtigt kan køre korrekt og levere luft og temperaturer til det indeklima, bygningens brugere skal have. Derfor har Belimo også dag-til-dag levering overalt i Danmark fra vores lager i Skanderborg. 

Så når du med Retrofit har fundet den ventil, motor eller sensor, du skal bruge, skal du blot bestille den her på belimo.dk, så sender vi dit produkt, så det er fremme dagen efter. Det koster ikke ekstra.

Læs mere om dag-til-dag levering her.

 

Brug Retrofit-beslag på enhver ventil


Belimos motorer passer på stort set alle ventiler, der findes på markedet. Og skulle du alligevel stå med en ventil, der ikke matcher, kan du altid bruge Belimos Retrofit-beslag, som kan monteres på all ventiler, og forbinde en ny, energieffektiv Belimo motor.

Belimo Retrofit er skabt til, at du nemt kan opgradere et HVAC-system med energieffektive og pålidelige produkter med vedligeholdelsesfri drift.

Læs mere om Belimos Retrofit beslag.

 

Spørg Belimos support


Du finder flere hjælpeværktøjer her på siden under Hjælpecenter & downloads.

Du har også altid mulighed for at kontakte Belimos tekniske eksperter. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål om hjælpeværktøjer, dimensionering, valg af produkt og meget mere. Ring til Belimo på tlf. 8652 4400 eller send en mail til support@belimo.dk

 

Få overblik over Belimos gratis hjælpeværktøjer på 3 minutter


I denne video præsenterer teknisk konsulent Jan Vand Belimos mange online hjælpeværktøjer og apps, der kan gøre din hverdag lettere:

Online værktøjer/PC værktøjer – Se de mange hjælpemidler du kan hente gratis

Ring til Flemming, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00