MP Bus

MP-Bus - Master/slave Bus

MP står for Multi Point. MP-Bus er Belimos master/slave-bus, som gør det muligt at tilslutte op til 8 slave-enheder til en master-enhed. Disse slave-enheder er MP/MFT(2) spjældmotorer, MP/MFT(2) ventilaktuatorer og MP-kompatible VAV-Compact controllere. Fordelene omfatter væsentligt reducerede udgifter til kabelføring, større tilgængelighed og gennemsigtighed, en væsentligt bedre funktionalitet samt omkostningsbesparelser. Kapitlet MP-Bus-teknologi giver dig mere information om MP-teknologi. Fælles tekniske termer forbundet med MP-teknologi er opført i MP-ordlisten.
 

Referenceprojekt

Forskellige projekter er allerede gennemført i MP-Bus-teknologi med enorme besparelser som resultat. Et MP-Bus-system er beskrevet i kapitlet MP-Bus-projektet. Systemet er designet i fuld MP-Bus teknologi i stedet for konventionel teknologi, og omfanget af besparelserne er beskrevet i detaljer.
 

Sensorforbindelse

Der kan tilsluttes én sensor pr. MP/MFT(2) aktuator. Dette kan være en passiv sensor (PT1000, Ni1000 eller NTC), en aktiv sensor (udgang 0...10V DC) eller en skiftekontakt. Det giver mulighed for på en enkel måde at kunne digitalisere det analoge signal fra sensorerne med Belimo-aktuatorer og overføre det via UK24BAC til MP-master enheden, der skalerer de tilsvarende værdier.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00