Nem installation – lang levetid

Hurtige at installere – pålidelige og effektive i laaang tid

Når du vælger ventiler, motorer og sensorer fra Belimo, kan du altid være sikker på, at det er inklusiv:

  • Nemt at installere
  • Nemt at sætte i drift
  • Pålidelig drift i mange år
  • Gennemtestet kvalitet
  • Hurtig levering

Desuden tilbyder Belimo en lang række hjælpeværktøjer, som gør valg af produkt og installation lettere. Ligesom du altid kan få hjælp fra Belimos danske teknikere. Det er bare at ringe.

 

Nem installation, nem at indstille og nem at sætte i drift

Nemt, nemt, nemt! Du ved selv, hvor lang tid, du normalt bruger på at installere en ventil og motor. Forestil dig så, at når ventilen er monteret, klikker du bare motoren på. Tager din mobiltelefon op af lommen, åbner Belimos app, lægger mobilen på motoren et øjeblik, mens indstillingerne overføres trådløst (NFC) fra app til motor – og så er du færdig.

Videre til næste ventil, som er lige så nem at montere.

Faktisk kan du få yngste svend til at klare alle indstillingerne hjemme på lageret, for motorerne kan også indstilles med Belimos app og NFC, når der ikke er spænding på dem. Og så er det blot at klikke motoren på ventilen ude på byggepladsen.

Læs mere om nem montage og idriftsættelse

 

Nem montage og rådgivning er centralt for Belimo

Nem montage ligger så dybt i Belimo, at de sidste to bogstaver i vores navn er taget fra det tyske ord for montage – ”Montieren” – som de bruger i Schweiz, hvor Belimo er grundlagt. De to første bogstaver kommer fra ”Beraten” – rådgivning – som er lige så vigtigt for os. Det optimale resultat kræver jo, at du får fuldt udbytte af Belimos mange produkter. Så du kan altid ringe og spørge Belimos tekniske eksperter på tlf. 8653 4400. Eller skrive til support@belimo.dk og få svar på spørgsmål og viden om dimensionering af HVAC-anlæg, indstilling, montage m.m.

Læs mere under Hjælpecenter

 


Dit HVAC-anlæg skal holde længe

HVAC-installationerne bør være lige så holdbare som bygningen. Ideelt set bør der kun skulle ændres og udskiftes i HVAC-anlægget, hvis bygningen eller brugen af bygningen ændres markant. Derfor bør du vægte en lang holdbarhed på installationen med f.eks. tætlukkende, selvrensende /kategori/ventiler/kugleventiler, pålidelige og hurtigt reagerende motorer og præcise og robuste sensorer og rumfølere. Det holder både drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Læs mere om Belimos produktion og kvalitet

 

Alle produkter er testet og med garanti

Alle produkter fra Belimo bliver testet, før de forlader fabrikken i Schweiz. Det minimerer risikoen for, at du modtager og installerer en ventil, motor eller sensor, der ikke virker, som den skal. Den forlader ikke fabrikken, før den har bestået sin test. Men skulle der alligevel vise sig en fejl, er der hele fem års garanti på alle Belimos produkter. Husk også, at f.eks. kugleventiler fra Belimo er selvrensende. De bliver ikke sat til med skidt og kalk, så de lukker stadig helt tæt, flere år efter de er monteret, ligesom Belimos elektriske motorer drejer med samme kraft år efter år. Der går med andre ord mange år, før du skal tænke på at udskifte komponenter i anlægget.

Læs mere om Belimos garanti.

 

Dag til dag levering i hele Danmark

Når du bestiller ventiler, motorer og sensorer hos Belimo, får du dem leveret dagen efter. Vi ved, at det er vigtigt at have komponenterne til rådighed – HVAC-anlægget skal jo levere et godt indeklima og ikke stå stille og vente på en ventil. Derfor har vi et omfattende lager, der kan levere stort set hvilket som helst Belimo-produkt til dig i morgen. Og for den sags skyld også de fleste Thermokon sensorer. Dag-til-dag levering koster ikke ekstra. Det er en integreret del af vores service – ja, faktisk står de to midterste bogstaver i Belimo for ”Liefern” – tysk for at levere – fordi den hurtige, pålidelige leverance altid har været vigtigt for Belimo.

Læs mere om dag-til-dag levering her.

Ring til Bjørn, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00