Nemt at montere og sætte i drift

Nem installation og idriftsættelse

Nem installation og hurtig idriftsættelse sparer tid. Derfor udvikler Belimo produkter, hvor der er taget hensyn til nem installation og idriftsættelse. Det ligger så forankret i Belimo, at den sidste af de tre stavelser i vores navn faktisk står for montage – eller rettere ”montieren” - da Belimo har hovedsæde i det tysktalende Schweiz.

Nem konfigurering via din smartphone

Et andet eksempel er at du kan konfigurere flere af Belimos aktuatorer med din smartphone via NFC – Near Field Communication – selv når aktuatoren ikke er tilsluttet strømforsyningen. Der er også mulighed for at konfigurere spjældmotorer med den lille, håndholdte Belimo ZTH EU-enhed. Det gør indreguleringen langt lettere.

 

 

Montering af motorer uden at bruge værktøj

Og endelig er mange af de mindste aktuatorer nemme at montere på ventilerne – helt uden brug af værktøj. De klikkes blot på. For eksempel de kompakte CQ eller CM, der samtidig behøver så lidt plads, at de kan monteres på meget trange steder. Her er det virkelig praktisk at kunne montere uden at skulle finde plads til værktøj.

RetroFIT – find en ny aktuator til en gammel ventil

Ved udskiftning af ældre motorer, har Belimo gjort det nemt at finde en egnet, ny. Med Belimo RetroFIT-appen, kan du slå ventilen op og få svar på, hvilke af Belimos aktuatorer, der passer til. Du slipper dermed for at skulle afsøge markedet for alskens fabrikanters forskellige modeller – nogle bliver måske ikke produceret mere, eller måske findes fabrikanten heller ikke længere. Du får en aktuator, der passer via Belimo RetroFIT.

 

 

Universalmotorer fra Belimo matcher de fleste ventiler

Tilsvarende har Belimo også universalmotorer, der nemt kan montres på alle kendte ventiler på markedet. Vel at mærke uden at der er 25 forskellige beslag, der skal passe. Belimos universalmotorer tilpasses let ventilhals og spindel, og når motoren kan sættes på, virker den umiddelbart. En enkel og hurtig løsning. 

Og hvis du skulle være i tvivl, kan du altid kontakte Belimo. I vores kompetencecenter sidder danske fagfolk klar til at yde support – også i valgt af produkt.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00