Nemt at montere og sætte i drift

Spar tid ved installation og idriftsættelse

Når Belimo udvikler produkter, er der taget hensyn til nem installation og hurtig idriftsættelse.

Effektivitet ligger så forankret i Belimo, at ’mo’ i vores navn faktisk står for montage – eller rettere ’montieren’ – da Belimo har hovedsæde i det tysktalende Schweiz.

Se vores produkter og bestil

Nem konfigurering via din smartphone

Vores omtanke for effektivitet betyder blandt andet, at du kan konfigurere flere af Belimos aktuatorer med din smartphone via NFC, selv når aktuatoren ikke er tilsluttet strømforsyningen. Der er også mulighed for at konfigurere spjældmotorer med den lille, håndholdte Belimo ZTH EU-enhed. Det gør indreguleringen langt lettere.Montering af motorer uden at bruge værktøj

Mange af de mindste aktuatorer er ekstra nemme at montere på ventilerne – helt uden brug af værktøj. De klikkes blot på. For eksempel de kompakte CQ eller CM, der samtidig behøver så lidt plads, at de kan monteres på meget trange steder. Her er det virkelig praktisk at kunne montere uden at skulle finde plads til værktøj.

Se alle aktuatorer

RetroFIT – find nemt en ny aktuator til en gammel ventil

Ved udskiftning af ældre motorer, har Belimo gjort det nemt at finde en egnet, ny. Med Belimo RetroFIT-appen kan du slå ventilen op og få svar på, hvilke af Belimos aktuatorer, der passer til. Du slipper dermed for at skulle afsøge markedet for alskens fabrikanters forskellige modeller – nogle bliver måske ikke produceret mere, eller måske findes fabrikanten heller ikke længere. Du får en aktuator, der passer via Belimo RetroFIT.

Gå til RetroFIT 

Universalmotorer fra Belimo matcher de fleste ventiler

Du kan også nemt montere Belimos universalmotorer på alle kendte ventiler på markedet – vel at mærke uden at der er 25 forskellige beslag, der skal passe. Belimos universalmotorer tilpasses let ventilhals og spindel, og når motoren kan sættes på, virker den umiddelbart. En enkel og hurtig løsning.

Og hvis du skulle være i tvivl, kan du altid kontakte Belimo. I vores kompetencecenter sidder danske fagfolk klar til at yde support – også i valg af produkt.

Ring til Claes, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00