Nyheder


Hent Belimos nye produktsortiment 2023

Få det samlede overblik over branchens bredeste sortiment af ventiler, motorer og sensorer.

Du finder Belimos produktsortiment her

Vi søger dynamisk support-tekniker

Trives du med support på højt teknisk niveau, og ligger det naturligt til dig at tage ansvar? Så har vi jobbet til dig inden for spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer samt sensorer til regulering af luft og vand i varme- og ventilationsanlæg.

Læs mere

Vi byder velkommen til Flemming Birkmose

Flemming er ny teknisk konsulent hos Belimo, og du møder ham blandt andet i Belimos support. Du får svar med stor erfaring og viden om luft og vand, når du taler med Flemming. 

 

Tag med Belimo til VVS’23 i Odense 24.-26. maj

Vi præsenterer HVAC-produkter, som giver markante energibesparelser og samtidig forbedrer indeklimaet og øger komforten i bygningen. Det er ikke kun besparelser på drift og nem installation, det er også konkrete løsninger på at nedbringe bygningers aftryk på miljø og klima.

Læs mere

Ny, tætlukkende 2-vejs kugleventil godkendt til drikkevand

Nu kan du få en 2-vejs kugleventil fra Belimo til drikkevandsinstallationer. Belimos nye drikkevandsventil har en lang række godkendelser og certificeringer: DVGW, KIWA, KIWA Sverige, WRAS, ACS, ÜA og ÖVGW. I Danmark kræves blot én af DVGW, KIWA eller KIWA Sverige.  Desuden er Belimos drikkevandsventil fremstillet i afzinkningsbestandige materialer (DZR/CR-standard), Det fremtidssikrer Belimos kugleventiler over for krav om metalindhold i drikkevand, der er på vej.

Læs mere

Nye rumsensorer er skabt med mange detaljer for øje

Der er lagt vægt på mange detaljer i Belimos nye rumsensorer. De er gundigt testet og kontrolleret for at kunne levere pålidelige målinger af f.eks. temperatur, CO2-nvieau, luftfugtighed m.m. Her kan du få indblik i nogle af de mange overvejelser, der ligger bag rumfølerne – og hvilke forhold Belimos udviklingschef og systemingeniør har taget højde for i udviklingen.

Læs mere

Brug Belimo i dit BIM-projekt

Belimo udvikler og leverer innovative løsninger for ventiler, motorer og sensorer til HVAC-anlæg. Med vores innovative tilgang er det naturligt, at Belimo også er klar til at indgå i Bygnings Informations Modellering (BIM).

Læs mere

Se CO2-beregning for Belimos produkter

Belimos mission er at forbedre indeklimaet og reducere energiforbruget i bygninger. Se det beregnede CO2-aftryk ved produktion, distribution, drift m.m. af Belimos produkter. Her kan du også downloade Belimos årlige Business and Sustainability Report. 

Læs mere

Renovering og energieffektivisering med Belimos produkter

Der skal mere til end nye vinduer og bedre isolering for at energieffektivisere en bygning. Klimarådet anbefaler, er det vigtigt at kigge på bygningsinstallationerne. Og her kan Belimo være med til at skabe energieffektivisering.

Læs mere

Vi leverer ventiler, motorer og sensorer dag-til-dag

I en tid, hvor byggebranchen er presset af produktmangel og ventetider, kan Belimo stadig levere dag-til-dag. ”Vi har et stort dansk lager af ventiler, motorer og sensorer,” fortæller direktør Ole Fornill, og uddyber: ”det fungerer også som buffer, så vi oplever ikke problemer med at levere fra dag til dag”. Produkterne kommer desuden fra vores schweiziske fabrik. Så der er ingen transport med containerskibe mellem Belimos fabrik og danske kunder. Det er endnu en fordel ved ikke at have produktionen i Fjernøsten.

Læs mere

Belimo Manifold giver pålidelig energifordeling

Med pålidelige og tætlukkende kugleventiler og elmotorer med lavt energiforbrug giver Belimo Manifold både sikker drift, energibesparelser og høj kontrolstabilitet. Til gulvvarme og andre varme- eller køleanlæg.
Løsningen skræddersyes til dit projekt med bl.a. valg af ventiler og motorer, og der er som med alle Belimos produkter sørget for nem montering og fem års garanti.

Læs mere

Den hidtil mindste ventilmotor

I år lancerer Belimo også en ny, mega-kompakt motor. Måske kender du allerede vores lille CN-motor. Den får nu en lillesøster: UM-motoren, som fylder mindre end en almindelig køkkenæske tændstikker. Med sin kompakte størrelse og en kraft på 1 Nm er den nye UM-motor ideel til en lang række aggregater som udsugninger, emhætter/emfang og diffusorer, riste m.m

Læs mere