Webinar-750x375-px.jpg

Vi antager, at luften i bygninger er "ren" og ikke skadelig for vores sundhed. Derfor er det så meget desto mere overraskende, hvor lidt brugere og operatører af bygninger faktisk ved om luftkvaliteten i deres rum.

 

Nøglevariabler som f.eks. luftfugtighed, C02-indhold eller VOC-koncentrationen måles næsten aldrig, og de vises slet ikke.

 

For at finde ud af, hvor de vigtigste prioriteter ligger i forhold til at skabe et sundt indeklima, gennemførte Belimo en global undersøgelse blandt eksperter fra ventilationsbranchen og fandt frem til syv grundlæggende faktorer for sundt indeklima i funktionelle bygninger.

 

Du har nu mulighed for deltage i dette webinar og give os din mening om disse emner:

 

  • Kontinuerlig og pålidelig måling, visning og overvågning af luftkvaliteten indendørs
  • Nøjagtig luftmængde til zonen og kontrolleret fjernelse af forurenet luft
  • Veldesignet luftfortynding og luftstrømmønster
  • Aktiv tryksætning af bygningens klimaskal og rum
  • Korrekt styring af temperatur- og fugtighedskonditionering
  • Effektiv filtrering
  • Korrekt mængde udeluft

 

Tidspunkt: Tirsdag, 29.11.22, kl. 10.00

Varighed: 40 til 50 minutter

Tilmeld dig her

 

Foredragsholder:

Mikko Gisin, Product Manager Sensors and Meters i EMEA-divisionen hos Belimo Schweiz. Han har været ansat i virksomheden i fire år og er ekspert i sensorer og ventilationssystemer.

 

Dette europæiske webinar bliver afholdt på engelsk og gennemføres i samarbejde med REHVA (Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations).

 

Webinaret er produktuafhængigt og generelt gyldigt, selv om der anvendes produkter fra andre producenter. Efterfølgende er der mulighed for at stille individuelle spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

Belimo Danmark og Belimo Automation AG

 

Tilmeld dig her

)