vvs21-2.jpg

Kom og se årets mange revolutionerende, pålidelige og besparende nyheder

I år kan du se og høre om mange store nyheder fra Belimo på VVS-Messen. Hør om fordele og tal med os om, hvilke muligheder det giver i dit næste projekt.

 

Ny energiventil og MID-godkendt termiske energimåler

Kom og prøv den nye energiventil, som er med vores nye MID-godkendte termiske energimåler. Den giver både præcis styring af energi og temperaturer, og den leverer samtidig pålidelige data for energiforbruget, som f.eks. kan bruges til at afregne varmeforbruget.

 

Ny pålidelig manifold til gulvvarme

Du kan også se den nye manifold til gulvvarme. Den er med Belimos selvrensende og pålidelige kugleventiler, så den giver driftssikker styring af gulvvarmen i mange, mange år.

 

Ny mulighed for at spare montørtimer med Customised Products

Hør også mere om Customised Products, som kan spare mange montørtimer på bygepladsen. Her får du dine produkter leveret samlet fra fabrikken – med afpassede rørlængder, muffer, tilpassede kabler og stik, isolering m.m., så montøren ikke skal bruge tid på andet end at tilslutte et færdigt monteringsklart modul.

 

Stort udvalg af sensorer til alle behov

Vi præsenterer også et stort udvalg af Thermokons sensorer. Det er tysk topkvalitet, og sortimentet dækker alle tænkelige behov for sensorer i et byggeri.

 

Kom til VVS’21 12.-14. oktober i Odense Congress Center, og besøg os på stand C-3013.

Du kan registrere dig på vvs-messen.dk – så kommer du gratis ind. Læs mere på vvs-messen.dk.

 

Vi glæder os til at se dig 

 

)