Schweizisk Kvalitet og Præcision med Belimo

 

Schweizisk kvalitet og præcision

Belimos aktuatorer, ventiler, spjældmotorer, sensorer m.m. produceres hos Belimo AG i Schweiz. Med hovedsæde øst for Zürich og over 1.600 medarbejdere fordelt over det meste af kloden, er Belimo AG verdens førende producent af aktuator- og ventilteknologi til varme-, ventilations- og klimaanlæg. 

Belimo AG producerer f.eks. over 6,5 mio. kvalitetsmotorer om året, og de bliver alle sammen testet, inden de forlader fabrikken. Det betyder, at du aldrig får et produkt fra Belimo, der ikke er testet, og det betyder, at du får 5 års garanti på alle produkter fra Belimo.

Meget mere end et produkt

Belimo leverer mere end markedsledende produkter. Vi yder også support, giver nem og gratis levering, og produkterne er konstrueret, så de er nemme at installere og sætte i drift. Denne vægt på service er med til at skabe succes for både vores kunder og os selv.

Faktisk ligger det så dybt i hele Belimos kultur, at vores navn, ”Belimo”, er sammensat af første stavelse i de tre schweizertyske ord ”beraten”, ”liefern” og ”montieren” – dvs. rådgivning, leverance og montage/installation – fordi kompetent rådgivning og support sammen med hurtig leverance og nem installation og idriftsættelse af produkterne er centralt for Belimo. Den ypperste kvalitet i produkter bliver først til reel værdi for kunderne, når det bliver suppleret med den ypperste inden for rådgivning, leverance og installation.

Markedsledende i mange år: Belimo sætter standarder

Faktisk er spjældmotoren opfundet hos Belimo for over 40 år siden, hvor man for første gang satte en motor direkte på akslen. Den type innovation findes stadig hos Belimo, der hvert år afsætter 7 % af sin omsætning til forskning og udvikling, og som har skabt flere stærke produktnyheder på HVAC-området. Eksempelvis 6-vejs ventilen og energiventilen. Det er med til at sikre Belimo pladsen som global markedsleder inden for aktuatorer og ventiler til varme-, ventilations- og klimaanlæg.

Belimo modtager jævnligt anerkendelser og internationale priser for blandt andet energieffektivitet, energibesparende teknologi og innovation.

Den vigtigste anerkendelse er dog, at vores kunder kan mærke besparelser og oplever kvalitet i de produkter, vi leverer, så de også installerer Belimo i deres næste projekter.