Spar tid og energi med Belimo Apps

Få Nem og hurtig hjælp med Belimo apps på din smartphone

Belimo har udviklet nyttige apps til din telefon, som gør dit arbejde nemmere. Om du skal vælge en ventil eller en motor. Om du skal indstille din spjæld- eller ventilmotor. Eller om du vil have indsigt i, hvor godt enhederne i dit HVAC-anlæg kører, så kan du gøre det nemt og hurtigt med en app fra Belimo:

Belimo apps

  • Indstil motorer, ventiler og sensorer med Belimo Assitant app
  • Tjek driften i augmented reality med Belimo AR app
  • Vælg den optimale motor og ventil med Belimo Valve Sizer app
  • Find den bedste erstatningsventil eller motor med Belimo RetroFIT app

Indstil motorer, ventiler og sensorer med din telefon

Belimo Assistant er den mest udbredte app fra Belimo. Belimo Assistant gør din telefon til et smart indstillingsværktøj til motorer og ventiler. Og til et stærkt inspektionsværktøj, der hurtigt giver dig indsigt i driften af den motor eller ventil, du står overfor.

Du indtaster blot dine indstillinger i Belimo Assistant på din telefon, og så overføres de trådløst til spjæld- eller ventilmotoren eller den sensor, du står med. Og du kan genbruge samme indstilling til den næste enhed og dermed hurtigt indstille mange enheder.

 

Belimo Assistant virker ved Near Field Communication (NFC). 

Du skal blot have aktiveret NFC på din telefon og holde telefonen hen til Belimos produkt, så kan appen overføre nye indstillinger fra telefonen – eller aflæse driften af motoren, ventilen eller sensoren. Du kan faktisk indstille motorer, sensorer og ventiler uden der er spænding på dem. Så hvis du f.eks. skal indstille flere motorer til et projekt, kan du gøre det nemt og effektivt, mens du har alle motorerne samlet – inden de bliver monteret rundt omkring i anlægget.

 

Tjek driften af HVAC-komponenter med augmented reality

Det er ikke kun Belimo Assistant, der kan aflæse driften af motorer eller ventiler i dit HVAC-anlæg. Du kan også bruge augmented reality med Belimo AR appen. Hvis du har Belimo ventiler og motorer, der er forbundet med IoT-skyen (Belimo Cloud), kan du med Belimo AR scanne dine enheder, og få driftsdata oplyst på skærmen ved siden af motoren.

Belimo AR trækker de aktuelle data direkte fra Belimo Cloud – de samme data som dit Bygnings Management System får.
Med Belimo Assistant skal du inden for NFC-afstand (op til ca. 10 cm) af motoren eller sensoren, for at få data. Med Belimo AR behøver du ikke være lige så tæt på, og kan få data fra flere en-heder på én gang.

 

Find en optimale løsning/motor/ventil

Med Belimo Valve Sizer på din telefon er det nemt og hurtigt at vælge den rette ventil og motor til dit HVAC-anlæg. Du skal blot indtaste flowet og differenstrykket. Så skal du oplyse om din ventil skal være med gevind eller flange, om det er en 2-, 3- eller 6-vejsventil, du søger og DN-størrelsen.

Så oplyser appen de bedst egnede løsninger for både ventil og motor. Lige klar til at bestille.

Udskift en ældre ventil eller motor med en ny


Når du står med en ældre spjæld- eller ventilmotor eller ventil, som skal udskiftes, kan du hurtigt finde den optimale erstatning med Belimo RetroFIT.

Hvis der er en læsbar etiket på den gamle enhed, kan du scanne den, så vil RetroFIT appen læse teksten, genkende enheden og foreslå den moderne enhed, der passer. Er der ingen etiket, kan du indtaste de oplysninger, du kan finde på motoren eller ventilen, og derudfra få den korrekte moderne enhed oplyst.

RetroFIT trækker data fra en enorm database over alle ventiler og motorer, der findes. Databasen bliver stadigt udbygget, og hvis du støder på meget en sjælden enhed, er den muligvis ikke i databasen endnu. Men du vil alligevel kunne finde en erstatning i Belimo RetroFIT appen ud fra enhedens data.

Læs vores brochure om Bus Solutions

 

Du kan hente Belimo apps fra denne side

Du kan gratis hente Belimo apps til iPhone og Android i henholdsvis App Store og Google Play. Du kan også finde direkte links, hvis du klikker på Belimo App på denne side

Tjek også vores online hjælpeværktøjer – dem kan du læse mere om her.

Ring til Jann, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00