Tag med Belimo til VVS’23 i Odense 24.-26. maj

Mød os på stand C-3013 til VVS’23den 24.-26. maj i Odense Congress Center.

VVS’23: bedre indeklima og større energibesparelser

Vi præsenterer HVAC-produkter, som giver markante energibesparelser og samtidig forbedrer indeklimaet og øger komforten i bygningen. Det er ikke kun besparelser på drift og nem installation, det er også konkrete løsninger på at nedbringe bygningers aftryk på miljø og klima.

I år kan du bl.a. se og høre mere om: 

  • Energiventiler der regulerer efter effekt og sparer energi
  • Rumsensorer der pålideligt måler temperatur, luftkvalitet og luftfugtighed
  • Belimo manifold der er forberedt til bus-kommunikation
  • Bus- og IoT-kommunikation der forbinder HVAC og BMS og optimerer driften
  • Flowventiler og trykuafhængige ventiler til at sikre korrekt flow også ved dellastdrift
  • Og flere nyheder inden for ventiler, aktuatorer og sensorer

Energiventil med MID-godkendt termisk energimåler

Se vores nyeste energiventil, som har indbygget MID-godkendt termisk energimåler. Den giver præcis styring af energi og temperaturer, så det passer til behovet – hverken for meget eller for lidt. Samtidig leverer den pålidelige data for energiforbruget. Endda så pålideligt, at du kan afregne varme direkte fra ventilen. 

Nye pålidelige og elegante rumsensorer

Det er svært at regulere det, man ikke måler. Derfor har vi den nye serie af elegante rumsensorer med ePaper touch-display. På én gang både diskrete og bemærkelsesværdige. På VVS’23 kan du med egne øjne og fingre se og betjene det letlæselige display og få syn for, hvor nemt det er at montere og tilslutte rumsensorerne.

Bus- og IoT-kommunikation til optimering af drift

Både energiventiler, MID godkendt termisk energimåler og rumsensorer kan tilsluttes bygningens BMS eller HVAC-styringssystemer med bus- eller IoT-kommunikation. Det kan en lang række af vores produkter – f.eks. Belimo manifold. Styring af bygningers systemer spiller en central rolle i optimering af indeklima og energiforbruget. Hør mere om dette hos Belimo på VVS’23.

Vi glæder os til at møde dig på stand C-3013.