Thermokon - Belimo forhandler de kendte sensorer fra Thermokon

 

 

Komplet Sortiment af Sensorer fra Belimo og Thermokon

Belimo er stolte af at præsentere et omfattende udvalg af sensorer, både fra vores eget sortiment og fra den anerkendte tyske producent, Thermokon. Vores fælles mål er at sikre pålidelighed og præcision i alle vores produkter.

Vores sortiment dækker en bred vifte af behov, herunder sensorer til måling af temperatur, luftfugtighed, tryk, luftkvalitet, lys og bevægelse. For dem, der søger avancerede løsninger, tilbyder vi også trådløse sensorer samt elegante betjeningspaneler, som Novos og Thanos, der giver brugerne mulighed for nemt at styre temperatur, lys, solafskærmning og meget mere.

Med kombinationen af Belimos og Thermokons ekspertise sikrer vi, at du altid finder den rette sensorløsning til dit bygningsprojekt.

 

Samme BUS-kommunikation som Belimos produkter

Thermokons sensorer findes i varianter som kommunikerer med samme BUS-systemer som Belimos egne produkter: Modbus, BACnet og KNX – enten trådløst til en gateway eller fortrådet. Thermokons produkter indgår derfor nemt i samme HVAC-, CTS- og bygningsstyringsløsninger som Belimos ventiler, motorer og sensorer. Et perfekt match af schweizisk præcision og tysk grundighed.

 

Tysk ingeniørkunst og grundighed

Thermokon er førende inden for sensorer og betegner helt korrekt sig selv som ”home of sensor technology”. Det er pålidelig og effektiv ingeniørkunst med over 30 års erfaring og udvikling inden for sensorer til måling og styring af lys og indeklima i bygninger. Hovedsædet ligger ca. 100 km nord for Frankfurt, og Thermokons produkter er kendetegnet ved tysk grundighed, så sensorerne har samme høje kvalitet og pålidelighed, som du finder i alle Belimos produkter.

Fuld kontrol over rummet i ét panel

Thermokon Novos er en serie af rumpaneler, der integrerer op til fire pålidelige sensorer: Temperatur, luftfugtighed, CO2 og luftkvalitet (VOC). Du kan få Novos paneler med LCD skræm og nemme betjeningsmuligheder, hvis brugerne af rummene skal have mulighed for at ændre f.eks. lys, udluftning, temperatur, solafskærmning m.m. direkte i panelet. Det hele samlet i et enkelt og stilrent design. Du kan få Thermokon Novos til forskellige bus-protokoller: BACnet, Modbus, KNX m.fl. så de er nemme at integrere med bygningens installationer.

 

Eksklusivt panel med nem, samlet styring

Thermokon producerer også de sofistikerede Thanos paneler i eksklusivt design. Thanos har op til fire sensorer integreret: Temperatur, luftfugtighed, CO2 og luftkvalitet (VOC) til et præcist og pålideligt overblik. Et Thanos panel giver derudover nem og elegant kontrol over rummets installationer. Brugerne kan styre lys, solafskærmning, varme, ventilation på panelets 4,8 tommer skærm. Tilmed kan du tilslutte andre installationer, f.eks. højttalere og tv, så panelet giver fuld kontrol over hele rummet – samlet i et letforståeligt og funktionelt brugerinterface. 

 

Sensorer til beboelse, arbejde m.m.

Thermokon sensorer passer perfekt sammen med Belimos produkter i løsninger til styring af både lys og indeklima i forskellige bus-protokoller. Sammen med Belimos ventiler, motorer og sensorer, kan du integrere Thermokons sensorer i dit CTS-system til styring og regulering af indeklima, temperatur, lys m.m. Herunder er eksempler med hotelværelser og kontorlokaler, men tilsvarende systemer kan også ideelle til moderne, eksklusive boliger, institutioner, butikslokaler/centre m.m.

 

Spørg Belimo om Thermokons sensorer:

Få mere at vide om, hvordan Thermokons sensorer og betjeningspaneler kan øge komforten. Kontakt Belimo på info@belimo.dk eller ring på tlf. 8652 4400

Eller læs mere om det imponerende produktprogram på Thermokons egen hjemmeside: thermokon.de

 

 

Hotel: EasySens® eksempel – SCADA system med BACnet:

 

Hotel: EasySens® eksempel – værelsesplantegning:

Kontorbygning: EasySens® eksempel – kontorplantegning:

Kontorbygning: EasySens® eksempel – kontorplantegning:

 

 

Thermokon sensorer passer sammen med Belimos produkter i løsninger til styring af både lys og indeklima i f.eks. hoteller, kontor- og beboelsesejendomme. Thermokons sensorer og Belimos ventiler, motorer og sensorer kommunikerer i samme BUS-systemer.

Sammen med Belimos ventiler, motorer og sensorer, kan du bruge Thermokons sensorer til dit CTS-system til styring og regulering af indeklima, temperatur, lys m.m. Her et eksempel med kontorlokaler.

Ring til Bjørn, eller en af
vores andre kolleger, i dag.

Vi er sikre på at de kan hjælpe dig
med alt mellem luft og vand!

Ring på tlf. 86 52 44 00